Fotbollskul i Värmland


Under 2023 kommer föreningen arrangera 3-4 poolspelsomgångar runt om i Värmland där våra lag får möjlighet till matchspel och att träffas och knyta kontakter med andra fotbollsspelare. Vi testade detta i november i Arvika och de fyra lag som var med hade jättekul. Årets första omgång skedde i Degerfors den 11 februari där totalt 5 lag deltog, HMF Falken Arvika, IF Viken Åmål, Progress M&F Karlstad, Filipstads IF och Degerfors IF. Detta är möjligt tack vare projektmedel från Region Värmland i syfte att bidra till fysiska aktiviteter. Samtidigt därigenom skapa träffpunkter för personer med samma intresse och passion och stärkande av god och jämlik folkhälsa för gruppen.

Progress M&F och Degerfors efter senaste poolspelet som genomfördes på hemmaarenan Orrholmens IP 27 maj. Deltog gjorde också Falken Arvika och Säffle SK.

Match mellan Falken och Säffle SK Orrholmens IP 27 maj.

Progress M&F och Säffle SK efter väl genomförd match tisdag 22 mars. Lagen följdes åt målmässigt och det stod 3-3 med ett par minuter kvar när Tudor Marin serverade en fin passning till Jesper Andersson som kunde avgöra med ett 4-3 mål.

Käk efteråt på Bella Rosa som var ett supertrevligt ställe som Säffles Sofia Karlsson hade koll på och var med oss dit. Vi kommer sannolikt köra fler träningsmatcher som den här då alla tycktes uppskatta detta mycket.
Falken Arvika och Säffle SK tackar varandra för god match i poolspelet i Arvika 22 nov.
Arvika 22 nov. Delar av Säfflegänget laddar upp med lunch inför eftermiddagens matcher.
Glada lirare efter avslutat spel och medaljutdelning i Arvika.
Progress M&F tackar Degerfors IF efter match i Degerfors 11 februari.
IF Viken Åmål som var ute på sin första matchresa till Degerfors
Progress M&F – Degerfors IF