Löpning måndagar Mariebergsskogen


Måndag 3 april: Vi träffas 17.15 Mariebergsskogen (entrén). Vi kör utifrån förutsättningarna inne i skogen. Lugnt där det kan vara halt, full fart där det är barmark. Våren är på gång…!

Löpningen börjar måndag 20 mars och tiden är som alltid 17.15. Vid alldeles för dåligt väder så ställer vi in. Om så sker så meddelas det HÄR! Alla är välkomna att springa/gå/rulla på en slinga inne i Mariebergsskogen. Aktiviteten börjar med gemensam uppvärmning och avslutas med stretchövningar. När det blir varmare och torrare ute (maj?!) avslutar vi med lite frukt o fika. Löpningarna pågick hela den ljusa perioden med undantag för semesterperioden i juli. Vi avslutade 23 oktober och som mest var vi över 20 personer vid något tillfälle i somras. Vi kör igång igen 2024 när vintern och mörkret givit sig av.

Så var vi igång för 2023 i Mariebergsskogen. Ett tiotal deltagare som testade banan som vi kör. Det var möjligen lite kylslaget denna dag men det blir bättre. Nu är vi igång och hinner med några gånger innan resan till Specialvarvet 11-12 maj i Göteborg.